Info om re:member MasterCard

remeber

Med kredittkortet re:member MasterCard fra den uavhengige kortutstederen EnterCard kan du koste på deg litt ekstra luksus. Dette er nemlig et av landets aller mest populære kredittkort, noe du kanskje forstår hvorfor når vi ser nærmere på betingelsene for kredittkortet. Blant annet kan vi innledningsvis nevne en massiv kredittgrense på 150 000 dager, og et svært omfattende fordelsprogram!

Betingelser og priser

Kredittkortet re:member satser høyt på å skille seg ut i mengden, ved at de tilbyr en kredittgrense på inntil 150 000 kroner. Det er nokså unikt, da de fleste andre kredittkort tilbyr langt mindre enn som så. Samtidig har du hele 45 dager med rentefritak, som betyr at du kan utsette betalingen med halvannen måned før rentene begynner å løpe. Når så først skjer så ligger den effektive renten på 25,40 prosent, noe som ikke er spesielt uvanlig, men heller ikke særlig konkurransedyktig.

Det er ingen gebyrer forbundet med kredittkortet under vanlig bruk. Du må heller ikke betale årsgebyr for ditt re:member MasterCard. Dog påløper det gebyrer ved uttak i minibanker, på henholdsvis 35 kroner + 1% av uttakssummen uavhengig av om det er i en norsk eller utenlandsk minibank.

Fordeler med kredittkortet

Re:member MasterCard er et kredittkort som byr på mange fordeler, deriblant en reiseforsikring som aktiveres automatisk hvis du betaler halvparten av reisen med kredittkortet. Utover dette så er også kredittkortet å anbefale dersom du handler mye på nettet – gjennom re:member Rewards får du nemlig rabatter i over 200 norske nettbutikker. De største avslagene ligger på opp mot 25 prosent, så her kan det være mye penger å spare på å bruke kredittkortet fremfor bankkortet. I tillegg får du også rabatt på enkelte hoteller, og ved leiebil hos Sixt-kjeden i Norge.

Søke om re:member

Det er forholdsvis enkelt å søke om et kredittkort fra Entercard og re:member. Det hele gjør du på nettsidene til selskapet. Kredittkortet har kun 18års aldersgrense, noe de færreste tilbydere har. Utover dette er det ingen kompliserte søkekriterier som må oppfylles, og vi anbefaler at du søker med BankID slik at ventetiden før kredittkortet kommer i posten blir så kort som mulig.