4 billige budsjetthotell i Lillehammer

Copyright_Espen_Haakenstad_0004(1)

Skal du besøke Lillehammer som turist, så har du mange alternativer til overnatting på hotell. Men slettes ikke alle er like rimelige som disse fire billige budsjetthotellene i Lillehammer. Hotellene kan bestilles på blant annet Hotellerlillehammer.no

First Hotel Breiseth

Dette hotellet ligger midt i Lillehammer sentrum, like ved Lillehammer Kunstmuseum og togstasjonen. Det er også kort avstand til alt det Lillehammer har å by på, som blant annet den kjente Olympiaparken som huset vinter-OL i 1994, Hafjell Alpinsenter og Hunderfossen Familiepark. Alle hotellets 89 gjesterom er røykfrie, har private bad, TV med tv-kanaler og skrivebord. Varm og kald frokostbuffé er gratis inkludert i alle opphold. Her finnes det også 4 møterom med mulighet til å avholde konferanser eller andre jobbrelaterte tilstelninger. Det er gratis parkering ved hotellet.

Lillehammer Fjellstue

I rolige omgivelser ligger Lillehammer Fjellstue et lite stykke unna sentrum av OL-byen. Likevel er det kort vei til de mange attraksjonene og aktivitetene byen har å by på. Herfra er det også gangavstand til gode fiskeplasser og turopplevelser. Dette familievennlige leilighetshotellet har gratis parkering og gratis trådløst internett. Alle hotellets 43 leiligheter er utstyrt med privat bad og kjøleskap.

Lillehammer Station Hotel & Hostel

TellUs_7446_277_largeDette vandrerhjemmet tilbyr gjestene sine billige rom sentralt i Lillehammer like ved, som navnet tilsier, togstasjonen. Kun 100 meter fra butikkene i Storgata og gode bussforbindelser til de store attraksjonene i Lillehammer som Hafjell Alpinsenter, Olympiaparken og Hunderfossen Familiepark gjør dette til en perfekt beliggenhet. Lillehammer Station Hotel & Hostel har rom med eget eller felles bad, frokost mot et tillegg og gratis trådløst internett.

Hunderfossen Hotell & Resort

Hotellet befinner seg like ved Hunderfossen Familiepark og passer perfekt til småbarnsfamilier. Her tilbys det en gratis barneklubb, 40 røykfrie gjesterom og gratis skibuss. Det har også et stort uteområde med hage og lekeplass for de aller minste. 4 møterom er tilgjengelig hvor det kan arrangeres konferanser eller andre formelle møter. Rommene har alle TV med tv-kanaler, gratis Wi-Fi, telefon og skrivebord. Hotellet har gratis ubetjent parkering.