5 billige hotell i Kristiansand


Overnatting på hotell kan være ganske dyrt i Norge, og spesielt da i populære turistbyer som Kristiansand. Skal du besøke sørlandshovedstaden og leter etter billig hotell, så hjelper vi deg i denne artikkelen.

Scandic Dyreparken

Scandics hotell som er en del av den populære Dyreparken i Kristiansand er det rimeligste alternativet for deg som uansett har et besøk til dyreparken som hovedformål. Du sparer nemlig penger på inngang til parken, samtidig som transport til sentrum kan utelukkes. Prisnivået er uansett overkommelig med en gjennomsnittspris på rundt 1000 kroner/natten for to personer, noe som er rimeligere enn overnatting i sentrum.

Sjøgløtt Hotell

Sjøgløtt Hotell er et enklere hotell i sentrum av Kristiansand, som holder 2,5-stjerners standard. Allikevel vil vi påstå at rommene er forholdsvis moderne og flott innredet, i det som er et svært lite sentrumshotell med kun 16 gjesterom. Prisene er dog meget hyggelige og man får mye igjen for pengene her – spesielt med tanke på den sentrale beliggenheten midt i sentrum av Kristiansand.

First Hotel Kristiansand

First Hotel Kristiansand er en av de rimeligere alternativene dersom man vil bo både sentralt og samtidig hos en av de større hotellkjedene. Hotellet er forholdsvis lite med kun 47 gjesterom, der alle holder høy standard tilsvarende hotellets 3 og en halv stjerne. Beliggenheten er for øvrig meget sentral i forhold til turisme, med en beliggenhet som best beskrives som i selve hjertet av Kristiansand sentrum.

Budget Hotel Kristiansand

DSC_4210Budget Hotel Kristiansand, er som navnet kanskje tilsier, et budsjetthotell i Kristiansand som tilbyr svært rimelig overnatting. To personer på dobbeltrom kan bo for så lite som 625 kroner/natten her, i det som er et sentrumsnært hotell så godt som midt i hjertet av byen. Standarden er riktignok forholdsvis enkel, men beliggenheten er svært sentral og trådløst internett er inkludert i prisen.

Yess Hotel

Et annet alternativ til billig hotell i Kristiansand er Yess Hotell som liger midt i sentrum av byen. Det er et familievennlig hotell som blant annet tilbyr gratis WiFi og frokostbuffé til sine overnattende gjester. Standarden på rommene er forholdsvis enkel, men moderne, og de 68 gjesterommene blir fort utleide – spesielt om sommeren.

Bestille hotellene på Hotellerkristiansand.no eller booking.com