5 billige hotell i Trondheim

Trondheim

Overnatting på hotell i Norge kan være dyrt, og følgelig vil det lønne seg å se etter billige hoteller når man er turist i eget land. Vi anbefaler 5 billige hotell i Trondheim.

Trondheim vandrerhjem

Trondheim vandrerhjem er det optimale valget for deg som ønsker sentral beliggenhet til en billig penge. Vandrerhjemmet med sine 39 gjesterom ligger sentralt til, så godt som midt i hjertet av byen i gangavstand til det meste av fasiliteter og severdigheter. Standarden er forholdsvis enkelt tilsvarende 2-stjerners, men kan allikevel by på et flott og rimelig opphold.

Pensjonat Jarlen

På Pensjonat Jarlen bor du sentralt og billig, i en av 26 leiligheter i sentrum av Trondheim. Pensjonatet egner seg spesielt godt for familier som ønsker seg god plass når de ferierer i Norge. Prisnivået avhenger av sesong, men vanligvis kan man få en optimal overnatting til en overkommelig penge her. Hotellet har 3-stjerner og sentral beliggenhet, samt fasiliteter som gratis Wi-Fi.

City Living Schøller Hotel

City Living Schøller Hotel er et hotell midt i hjertet av Trondheim, som ligger i en av byens mange handlegater. Hotellet har 50 gjesterom tilsvarende en 3-stjerners standard, og her får man svært mye igjen for pengene ved en overnatting. Hotellet har moderne gjesterom og sentral beliggenhet, som gjør det til et optimalt valg for turister. Dessuten er det et av de billigere sentrumshotellene i Trondheim.

P-Hotels Brattøra

P-Hotels Brattøra er trolig det beste og mest moderne hotellet i denne oversikten. Det holder en standard tilsvarende 3- og en halv stjerne, og har moderne gjesterom med massevis av fasiliteter. Samtidig er beliggenheten sentral, med gangavstand til det meste av severdigheter og attraksjoner i Trondheim. Prisnivået er heller ikke så ille, slik at P-Hotels Brattøra absolutt må regnes med som et av de beste og billigste sentrumshotellene i byen.

Best Western Nova Hotell

Best Western Nova Hotell er et sentrumshotell med kanskje Trondheims beste beliggenhet. Når du trer ut fra hotellresepsjonen her, så befinner du deg i en av Trondheims mest populære gater. Samtidig byr hotellet på mange fasiliteter og høy standard (tilsvarende 3 stjerner), og prisnivået på overnatting her er slettes ikke så ille. Et billig og anbefalt hotell i sentrum av Trondheim.